2006-11-21

Kommunfullmäktige

Det börjar närma sig första kommunfullmäktige i Gävle, mindre än sex dagar kvar.
Jag var i fredags på utbildning med nya kommunfullmäktigeledamöter, på fredag är det middag och sedan på måndag är det dags. vet inte om jag ska säga något denna gången eller vänta tills nästa gång. Har inte hittat något som jag brinner för förutom ett helgalet medborgarförslag. Det föreslår bland annat en skyskrapa på Stortorget i Gävle.

Men å andra sidan Henrik Björkman blev ju föreslagen som andre vice ordförande i kommunfullmäktige (Hofors), så allt kan hända. Med detta vill jag även säga grattis till Henrik för din nomenering, även om det inte räkte ända fram.

2006-11-03

Allt är slut!!

Nu är äntligen allt slut, valet, tentorna och pengarna på kontot. Men slutet är ändå en början på något nytt. Snart ska jag gå på sitt första kommunfullmäktige i Gävle och nästa period av pluggning står inför dörren. Alla nya trevliga medlemar ska känna sig välkommna i CUF, samtidigt som man ska ha tid med alla gammla rävar i Centerpartiet.
Det kommer bli underbart.
Ny regering, vad skulle kunna gå fel, förutom att det är massa moderater som inte grävt ned allt de har i garderoben. Hoppas politiken kommer i centrum nu, det vore på tiden.

Gratullerar oxå alla unga som tagit plats i någon folkvald församling, och önskar er alla lyckatill.