2006-05-19

Tiden går men livet står stilla!!!

Imorgon är det Eurovision, hur stort Sverige fan jag är så går det inte annat säga, Heja Grekland. Den låten är helt enkelt bäst!!

I onsdags hade vi i Gävle vårt första avdelningsmöte sedan jag blev ordförande. Jag är säker på att det kommer bli ett underbart år med den styrelsen i Valarbetet.

Sedan man skrev sist har mycket hänt som man aldrig trodde skulle vara möjligt. Där CUF-stämman i Örebro såklart var höjdpunkten. Jag fick för första gången igenom något som jag yrkade på i feminist-debatten, Jag fick igenom att CUF skulle se kritiskt på utbredningen av tobaken i Världen. Detta trodde jag aldrig skulle vara möjligt, förra året då man blev överkörd av "rökande feminister", men skam åt den som ger sig.

2006-05-02

1 maj!!

Idag är det Arbetarnas-dag ropas det ut från alla sosse-håll. Vi, de fyra borgliga ungdomsförbunden, och då framför allt CUF manifesterade idag på stortorget i Gävle, för alla som inte kan kalla sig för arbetare då de stängs ute från arbetsmarknaden.
Detta genom de regler som fackförbunden skapat på arbetsmarknaden och som diskriminerar ungdomar. Detta gavs också sitt uttryck då skaran personer som lystnade på dagens röda talare till största del bestod av äldre personer som lever gott och inte är är socialdemokrater i dess ursprungliga mening. Där man dessutom protesterar mot den politik som man själv genomfört. Att de fackliga förbunden har svårt att värva nya medlemar kanske inte är så konstigt, då man inte vill att dessa skall kunna ha ett riktigt jobb att gå till, då man inte ger dem en ärlig chans eller där man inte har någon chans att påverka den allsmäktige LO-ledningen som skall bestämma allt.

Läs mer om Manifestationen i Gävle här