2006-04-27

Den bästa tidning jag sett !!

Upplever du att du har tråkigt, inte vet vad du ska hitta på eller vill göra något annat ett tag. Gå in på www.bollandsdagblad.se. Den tidningen är den ända man behöver. Läs den och du kan stoltsera med att du vet allt...

2006-04-21

Något ett samhälle kan vila på.

Värderingar är det som formar ett samhälle, inte lagar. Personer som inte har värderingarna att förstår vitsen med lagar följer dem helller inte. Man kan heller inte lagstifta bort "problem" som flertalet av befolkningen upplever som självklara att utföra. Detta tvingar människor att ifrågasätta lagarna. Ett exempel är nedladningen av musik från nätet. Unga personer tar det som självklart att ladda ner, då det från början inte fanns några hinder för detta, och det blev en självklarhet i samhället. Man måste ändra på värderingarna först, dessa går inte lagstifta.

2006-04-06

Ute och agerar!

Ungdomar har idag svårt att komma in på arbetsmarknaden och få ett riktigt jobb.
Idag samlar CUF i Gävleborg in namnunderskrifter iblandannat Gävle och Söderhamn för att väcka frågan att 146000 ungdomar inte har något riktigt arbete, utan står utanför arbetsmarknaden. Detta har växt fram under 12 år socialdemokratiskt styre, där man ser företagande och samhällets utväckling som sina största motståndare.
Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke utan måste inse att det är en backe och få alla krafter att hjälpas åt för att komma uppför backen för att kunna fortsätta sin färd framåt. Världen förändas låt oss hänga med i den förändringen och se möjligheterna, inte alla uppförsbackar.